Parquets de Bambú

Els Paviments de Bambú (bamboo en anglès), són altament resistents, són ecològics i molt decoratius. No és una novetat, a Europa ja s’utilitzan des de fa més de 25 anys però la moda ha esclatat en aquests darrers anys per les seves propietats d’alta resistència i la seva cura en el medi ambient. El parquet de Bambú es un material sostenible.

Perquè escollir un Paviment amb Bambú?

Durant molt anys s’ha considerat el Bambú  com un material de baixa qualitat, això és degut al fet que en el mercat Europeu es va inundar als anys 90 amb productes sense regulació i de baixa qualitat. Avui en dia aquest tema ha canviat radicalment amb nous proveïdors que ofereixen un control de qualitat i tecnologia vanguardista que ens posen al sòl de la nostra llar un material amb caracteristiques de resistencia a l’abrassió superiors al roure, el pi i el freixe.

A Cuines i Banys integrals comercialitzem paviments de la firma de Moso-Bamboo, els cuals importen fustes molt resistents i estables que es comporten molt bé en ambients humits. Oferim un ampli ventall de dissenys i acabats de fàcil instalació.

Moso Bamboo

Vine a veure’ns a la nostra botiga Cuines i Banys integrals on disposaràs d’una assistència professional i especialitzada sobre parquet a Vilafranca de Penedès. A la nostra botiga t’ajudem a escollir el tipus ideal de terra de fusta que necessites, mostrant-te els models de les nostres marques i donant-te sempre les garanties que té tot el nostre catàleg.