Descobreix els nostres Armaris

Els nostres Mobles es dissenyen i fabriquen exclusivament per a tu

Descobreix els nostres Armaris

──── Els nostres Mobles es dissenyen i fabriquen exclusivament per a tu ────

Armaris i Mobles

DISSENYEM L’ARMARI I EL VESTIDOR DELS TEUS SOMNIS

A Cuines i Banys integrals treballem amb el fabricant Vicmas, que ens ofereix un ampli ventall d’armaris i vestidors a mida. T’oferim l’armari personalitzat per a la teva llar a uns preus competitius i amb uns acabats excel·lents. Vols tenir vestidors de disseny amb l’estil que vols?

Vine a la nostra Botiga de Cuines i Banys  on projectarem el teu armari optimitzant els espais i creant un disseny que no et deixarà indiferent. Tenim per a tu un àmpli catàleg d’armaris amb portes corredisses, batents i abatibles, t’oferim espais vestidors amb disseny exclusiu.

Oferim solucions amb una extensa gamma de models per al Moble

ARMARIS I VESTIDORS PERSONALITZATS DE QUALITAT

Es realitzen els dissenys dels armaris i vestidors fets per ordinador amb on mostrem una simulació de l’acabat. A la nostra botiga som experts en dissenys d’armaris empotrats a mida, vestidors, capçals, etc … Estarem encantats d’ensenyar-te totes les possibles opcions d’armaris, mobles i vestidors que podem crear, orientant-te en l’estil i disseny del teu armari, sempre amb la millor qualitat en els materials i acabats.

Catàleg de Armaris i Mobles

Vicmas

A Cuines i Banys Vilafranca volem dir-te que els mobles i armaris personalitzats estan al teu abast i t’ho posarem fàcil per fer realitat els teus somnis

Imatges de Mobles i Armaris que Fabriquem

Contacta amb Nosaltres

Consentiment de Polítiques de Privacitat

C/ Amàlia Soler 124, 08720 Vilafranca del Penedès
93 817 16 09
cuines.banys@gmail.com