Descobreix les nostres Xemeneies

Xemeneies dissenyades i fabricades exclusivament per a tu

Descobreix les nostres Xemeneies

────  Xemeneies dissenyades i fabricades exclusivament per a tu ────

Xemeneies, forns i Barbacoes

DISSENYEM LA LLAR DE FOC DELS TEUS SOMNIS

A Cuines i Banys Vilafranca tenim una gran trajectòria amb més de 20 anys d’experiència en muntatge i venda de xemeneies. Una llar de foc o un forn de llenya s’han convertit en autèntics elements decoratius amb la ventatja d’oferir calor a la llar estalviant en la calefacció. Les flames del foc dins d’una estètica xemeneia faran de la teva vivenda un lloc càlid i acollidor.

Per què escollir nostres Xemeneies i Calderes?

La importància de les nostres marques de Xemeneies és crucial

A la nostra botiga de Cuines i Banys de Vilafranca puguis gaudir una llar de Calefacció de llenya o Pellet que millor s’adaptin a la teva casa, amb la màxima seguretat i qualitat dels nostres acabats. Els nostres tècnics i professionals estan altament qualificats i t’informaran de quines són les millors solucions de calor per a la teva llar, sempre estudiant bé l’espai i els dissenys que necessites.

Gaudeix d’una estada càlida amb un toc d’elegància a la teva llar amb les nostres Xemeneies

Entre els nostres productes, comptem amb una àmplia gamma de preus i qualitat per a les xemeneies, calderes i estufes, treballem amb les millors marques ja sigui per estufes a llenya, xemeneies metàl·liques, xemeneies insertables, calderes de biomassa, pellet, de gas, etc. Vine a veure’ns i et mostrarem l’extens catàleg i solucions que et podem donar per tenir una llar de foc segura i de disseny a casa teva.

Perquè no comprar una xemeneia de gran qualitat?

LES NOSTRES MARQUES DE XEMENEIES PER A LA TEVA LLAR

Brompi

Fugar

Contacta amb Nosaltres

Consentiment de Polítiques de Privacitat

C/ Amàlia Soler 124, 08720 Vilafranca del Penedès
93 817 16 09
cuines.banys@gmail.com