Mobiliari de Cuina

Cuines i Banys integrals de Vilafranca t’ofereix un ampli catàleg de productes, que es realitzen amb materials de primera qualitat, perquè compleixin amb el seu objectiu i amb les necessitats dels nostres clients.

Si vols reformar la teva cuina a mida, no dubtis a informar-te sobre tot del mobiliari, de les marques i les solucions que t’oferim. Farem l’ estudi del lloc on es realitzarà cada instal·lació, per assessorar-te de la millor i eficaç manera.

Sistemes de Cuina Doimo

ALL-AROUND

Els Sistemes de Cuina All-Around Doimo Cucine es la principal marca en que Cuines i Banys treballem. És un sistema complet i versàtil adaptat al tipus de modulació que desitgis.  Gràcies a la transversabilitat que ofereix el sistema All-Around, podrás definir des de la lletra “A” (Aspen) fins la lletra D corresponent a les dimensions del gruix de frontal: 12, 20 i 23 mm l’acabat més adient i sostenible de la teva cuina. El seus acabats faràn de la teva cuina un estil molt personal.
Quan hagis triat el gruix de la porta o la seva tipologia, deixa que et mostrem els materials i acabats que hi ha, perquè s’adapti als teus gustos i les teves necessitats.

Model Aspen

Model D23

Model D20

Model D12