Sanitaris i Lavabos

Estàs pensant de canviar el sanitari del teu bany amb la millor qualitat i preu?

A Cuines i Banys t’oferim tots els estils imaginables per equipar el teu bany amb un inodors i sanitaris amb les millors qualitats. A la nostra botiga, les marques de sanitàris, inodors i vàters que venem presenten un ampli catàleg de varietats de dissenys i models diferents. Per exemple, quan hagis de comprar un vàter ja no només es pensa en la seva funcionalitat, sinó que ens enfoquem més en els acabats, confort, estils i dissenys, pensant que és també un element decoratiu del teu bany.

Renova el teu inodor i lavabo amb el millor estil, disseny i funcionalitat

QUALITAT i PREU IMMILLORABLES

Tenim sanitaris amb propietats úniques que el garantiran durabilitat, solidesa, resistència i una brillantor permanent. Els inodors i lavabos que et posem al teu bany poden ser a terra, suspesos o compactes. Les nostres marques van enllaçades a una constant innovació de les seves funcionalitats i dissenys, que fan en un referent de qualitat per als nostres clients.

Els nostres proveïdors de sanitaris són nacionals i internacionals, amb una molt variada gamma de lavabos, bidets, inodors que donaràn un 100% de satisfacció i sempre oferint materials i productes específics i amb l’última tecnologia. També tenim models nous que busquen estalviar significativament el consum d’aigua fins d’el 35%, amb la incorporació polsadors dobles a les cisternes.

LES NOSTRES MARQUES DE SANITARIS I INODORS PER A BANY

Galassia

Bathco

Roca

Acquabella