Parquets Laminats

Els paviments Laminats son un producte molt popular en les llars del nostre pais. Generen calidesa com  la fusta real però requereixen menys manteniment i ofereixen millors prestacions en el seu desgast, impactes i ratllades. El material composat es de fibres HDF i vestits amb una làmina de paper decoratiu resistent, que aproparà a traves del seu disseny i sincronització a les betes i usos de la fusta més autèntica.

Per què escollir els nostres parquets laminats?

La importància de les nostres marques és crucial

Tu vols un sòl càlid que perduri en el temps,  a Cuines i Banys integrals t’oferim qualitat i disseny de laminats fins a 25 anys de garantia sense oblidar el preu més competitiu. Els parquets laminats que venem a Cuines i Banys són alta qualitat, molt resistents i estables.

Perquè no comprar un Parquet de gran qualitat?

Balterio

Essenz

Vine a veure’ns a la nostra botiga Cuines i Banys integrals on disposaràs d’una assistència professional i especialitzada sobre parquet a Vilafranca de Penedès. A la nostra botiga t’ajudem a escollir el tipus ideal de laminat que necessites, mostrant-te els models de les nostres marques i donant-te sempre les garanties que té tot el nostre catàleg.