Reformes Integrals

Tot tipus de Reformes integrals de la mà de grans professionals

Fes la reforma que necessitis sense preocupacions. Nosaltres ens encarreguem de tot. A Cuines i Banys integrals tenim un equip de professionals amb molts anys d’experiència en el sector per poder dur a terme la reforma integral del seu habitatge.

  1. En primer lloc et proposem que ens facilitis un croquis amb les mesures de l’estada que vol reformar i algunes fotos. Et farem un estudi i disseny de l’espai en foto realisme i 360º per concretar posteriorment una primera visita on t’exposarem el disseny de la primera idea.
  2. Primera visita: Necessaria per verure les propostes de distribució i disseny; el triarem i modificarem fins aconseguir el projecte més adequat. A les hores ja ens podrem calcular els preus dels productes i el pressupost dels treballs a realitzar per la seva colocació.
  3. Segona visita: lliurament i exposició de dues alternatives de pressupost corresponents i detallats dels productes i treballs. En la supòsita acceptació procedirem amb els plànols i alçats a una visita a casa teva per mesurar i exposar el pressupost definitiu de la reforma integral.
  4. Tercera visita: lliurament i exposició del projecte definitiu amb la conseguent firma de contracte i concretació de les dates d’execució de la teva reforma.

Amb la intenció de ser més eficaços, i evitar així demores i esperes, t’ aconsellem que ens anticipi la teva visita posant-te en contacte amb nosaltres

FINANÇA TEU PROJECTE gratis

SENSE CONDICIONS D’OBERTURA i SENSE INTERESSOS