Paviments de Vinils

Els paviments de Vinil són molt coneguts per la seva versatilitat, atractius acabats i resistencia a l’aigua. En els últims anys s’està popularitzant aquests sòls de parquet a moltes llars. Els parquets vinílics són robustos i resistents, són fàcils de netejar i, a més resisteixen molt bé la humitat.

Per què triar els nostres paviments Vinílics?

Els paviments vinilics es diferencia per els seu nucli de polímer elaborat principalment a partir de resines (Policlorur de Vinil) i seus acabats ens ofereix ambients  similars a la pedra, fustes i ciments. Els sòls vinílics de Cuines i Banys són resistents a l’aigua, bacteris i taques. El paviment de vinil es carazteriza per que es un producte durader i resistent als impactes gràcies a la seva absorció de l’energia i la elasticitat i flexibilitat dels polímers. També es un material fàcil d’instal·lar i de netejar un cop l’utilitzen a la habitatge.

Maia otto

Vine a veure’ns a la nostra botiga Cuines i Banys integrals on disposaràs d’una assistència professional i especialitzada sobre parquet a Vilafranca de Penedès. A la nostra botiga t’ajudem a escollir el tipus ideal de paviment de vinil que necessites, mostrant-te els models de les nostres marques i donant-te sempre les garanties que té tot el nostre catàleg.